Spill – en god hobby

Aldri har det vært lette å være sosial rett fra sofaen en det er akkurat i dag. Om man sitter på en bussholdeplass i Finnmark eller om man er på pub i Rio, så har man alltid mulighet til å kommunisere med hverandre til enhver tid.

En god måte å kommunisere på er å spille spill sammen med andre på nettet. Da kan man løse oppdrag og slåss med fienden i episke slag. Eller man kan rett og slett ta en runde sjakk eller bridge. Spiller man sjakk på nettet, trenger man til og med ikke noen motstandere – motstanderen er PCen, selv om det selvfølgelig er mer moro å spille mot andre.

Det finnes også andre nettspill som går an å spille på mobile enheter, som videoslotter, actionspill og poker. Alle disse spill kan man også konkurrere i gjennom å delta i turneringer, da får man måle krefter mot andre dyktige spillere. De beste turneringene i blant annet rulett og poker finner man på Norgesautomaten. Det eneste man trenger en internett og en PC eller smart–telefon.

Snart kommer et nytt sosialt spill i episke proporsjoner. Spillserien Elder Scrolls skal lansere et helt nytt spill hvor man kan besøke alle plassene fra den kjente verdenen som nå kommer med sitt sjette spill i serien. Spillet kommer både til PC, PS og Xbox. Her kan spillerne snakke, gjøre oppdrag, utforske og ja gjøre hva de måtte ønske sammen med mange andre venner og nye venner man møter i spillet. Det blir spennende å se hvordan spillet er når fullversjonen kommer ut.